Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over Moniek

Jarenlang had ik getraind en álles opzijgezet voor dat ene doel: de Olympische Winterspelen in Turijn. Het wereldse erepodium voor sporters van verschillende winterse disciplines. De verwezenlijking van een felbegeerde droom die niet zomaar kwam aanwaaien. Met maar één doel voor ogen, heb ik alles gegeven om het te bereiken. En met succes!

Alhoewel het helaas niet tot een medaille is gekomen, ben ik tot op de dag van vandaag trots dat ik me tussen de topatleten van de wereld heb mogen begeven.

Olymische_spelen

Topsport

De topsport heeft me zoveel meer gebracht dan alleen een kans op een medaille. Het bracht mij zelfkennis, drive en connecties voor het leven. De toewijding, focus op resultaat en hard werken zijn elementen die mij nog dagelijks helpen een verschil te maken.

Opgegroeid als boerendochter kreeg ik een belangrijke levensles vanuit huis mee: relativeren en doorzetten. Dit hielp me om het ‘gewone leven’ na Turijn snel weer op te pakken. Ik rondde mijn studie Verpleegkunde af en kreeg de kans om aan de slag te gaan als gezondheids- en leefstijlcoach in het bedrijfsleven. Een nieuwe uitdaging waarin ik mijn topsport-ervaring en kennis als verpleegkundige perfect kon combineren.

Korte tijd later...

Korte tijd daarna volgde een welkom verzoek. Of ik me wilde inzetten als Statenlid bij het CDA. Het blijkt één van de beste keuzes in mijn leven te zijn. Dankzij mijn ervaring in de topsport en leefstijlcoaching weet ik hoe belangrijk het is om kansen te krijgen. Vanuit mijn rol wil ik mensen perspectief bieden, stimuleren en zorgen dat ze lekker in hun vel zitten.

Daarnaast kan ik mijn unieke en uitgebreide netwerk gebruiken om anderen met elkaar in verbinding te brengen en méér te doen voor het lokale sport- en verenigingsleven. De afgelopen jaren heb ik dan ook al mooie resultaten bereikt.

Foto_1