Gezondheidsmanagement advies

Wilt u gezondheidsmanagement beleid vorm geven binnen uw organisatie?  Heeft U advies of ondersteuning nodig bij het implementeren van gezondheidsmanagement en of verzuimbeleid in uw organisatie? Of is uw projectteam gebaat bij een out of the box brainstormsessie gezondheidsmanagement? Voor al deze vragen is Moniek Kleinsman inzetbaar. Samen kunnen we kijken wat Moniek voor U kan betekenen.  

Gezondheidsmanagement en verzuimbegeleiding gaan hand in hand

TwenteFIT
Sinds 2010 is Moniek 15 uur per week werkzaam als projectleider TwenteFIT bij Twente Milieu, het gezondheidsmanagement programma bij Twente Milieu. Het doel is de vitaliteit van werknemers verbeteren en op deze manier indirect het ziekteverzuim te beperken. 

Verzuimadviseur
Moniek is van mening dat gezondheidsmanagement loont in combinatie met een passend verzuimbeleid. “Organisaties die verwachten met gezondheidsmanagement winst te behalen zonder aandacht te hebben voor verzuim is onrealistisch. Gezondheidsmanagement loont op de langere termijn”, aldus Moniek. Per 1 september 2012 werkt ze 32 uur per week bij Twente Milieu, haar werkzaamheden zijn uitgebreid als verzuimcoördinator. Middels het implementen van zowel preventieve als curatieve processen in de bedrijfsvoering is ze ervan overtuigd dat het verzuim gereduceerd kan worden. 

Leefstijlcoach 
Vanaf november 2014 is Moniek gediplomeerd leefstijlcoach en actief om mensen bewust te maken van zijn of haar leefstijl. Leefstijlcoaching gaat over gedragsverandering en dat is niet in één week te realiseren. Leefstijlcoach trajecten kunnen zowel op individueel als op groepsniveau plaatsvinden.   

Health Manager Young Talent Award 2011 
In juni 2011 werd het project ‘Gezond in Bedrijf’ door ZilverenKruis Achmea onderscheiden met de titel: Health Manager Young Talent Award.

Previder, it starts here