Subsidiemogelijkheden verenigingen 11 maart a.s.

Beste verenigingen,  

Sport is mooi, sport is belangrijk en sport levert veel op schrijft het NOC NSF.  Het NOC NSF vindt het belangrijk dat iedereen van jong tot oud wordt geïnspireerd door sport. Als vereniging zult u bovenstaande herkennen, maar het is  niet zo vanzelfsprekend.  Het is een uitdaging om alle eindjes aan elkaar te knopen en om een sportvereniging naar een hoger level te tillen. Sportvereniging de Tukkers loopt voorop waar het gaat om het verduurzamen van hun sportcomplex en wil graag de kennis en ervaringen met het binnenhalen van subsidies met u delen. De wereld van subsidies is namelijk complex en ingewikkeld.  Graag verken ik samen met u de verschillende (nieuwe) subsidiemogelijkheden . Die zijn er namelijk zowel op provinciaal, rijks- als Europees niveau.  

Graag verwelkomen we u  op woensdag 11 maart a.s. om 18:00 uur op sportpark ‘t Loarkamp bij sportvereniging de Tukkers.  

Agenda  

18:00 Ontvangst

18.15 Opening door Gerard Keupink, de Tukkers

18:30   Welkom door Moniek Kleinsman

18.40 Duurzaam sportcomplex de Tukkers: Eddy Bramer zal ons meenemen in het proces dat de Tukkers heeft                     doorlopen om subsidiegelden te kunnen inzetten voor het verduurzamen van de vereniging.

19:00 Eddy van Hijum, lijsttrekker CDA en gedeputeerde zal ons uitleg geven over de subsidiemogelijkheden voor                   u als vereniging.

19.20 Pauze en bezichtiging biomassa kachel en complex

19.40 Interview Jolanda Kemna van Subsidiebureau Twente . Subsidiebureau Twente is voortdurend op  zoek naar                 middelen om duurzame en vernieuwende projecten op gang te helpen,  van zowel maatschappelijke                               organisaties als bedrijven. Ze zal ons voorzien van praktische tips waar het gaat om subsidieaanvragen.  

De avond is vrij toegankelijk.  Indien mogelijk verzoeken wij u om u aan te melden via: moniek@moniekkleinsman.nl  

Met vriendelijke groet,  

Moniek Kleinsman ( Kandidaat Provinciale Staten nr. 26 / Lijst 1 CDA) (06-12078085)

Eddy Bramer  (namens de Tukkers)

Bertus Steenwelle  (namens de Tukkers)  

Adresgegevens: Sportpark ’t Loarkamp, Kemnaweg 14 in Albergen


Previder, it starts here