Installatie Provinciale Staten

Collega kandidaten Provinciale Staten

Op vrijdag 20 maart werd bekend gemaakt dat ik met 3708 stemmen definitief plaats mag nemen in de Provinciale Staten. Vandaag, 26 maart was het officiele installatiemoment. Ik kijk terug op een bijzondere dag! Een dag waar mijn ouders de hele middag bij waren en konden genieten van het resultaat van de opvoeding die ze mij hebben kunnen bieden. Ik ben ze dankbaar voor het feit dat ze toejuichden dat de wereld groter was dan een ijsbaan alleen. Het feit dat mijn ouders mij hebben ondersteund in de topsportloopbaan en tegelijkertijd hebben gestimuleerd om mijn studie HBO-v af te ronden was een basis om vandaag toe te treden als lid van de Provinciale Staten in Overijssel. Een taak die ik op me heb genomen en waar ik me zo goed mogelijk op heb voorbereid. Ik kijk er naar uit, het geeft me energie! Bedankt voor alle support.


Previder, it starts here