Een knap staaltje werk

Een knap staaltje werk, dat mag gezegd worden.  Het is inmiddels twee weken geleden dat Dokter Pakvis met Dokter Havinga en ten Cate mijn rug hebben gerepareerd.

Natuurlijk, het was best pittig… zeker de eerste drie dagen in het ziekenhuis maar desondanks was er enorme blijdschap. De operatie leek meteen al goed geslaagd, de tenen kon ik al snel bewegen en ook de kracht in mijn rechterbeen kwam al snel terug. Een bijzonder moment, zeker als je stiekem weer een vloeiende schaatsbeweging kan maken. Het ontbrekende puzzelstukje was dus gelegd! Best bizar, dat ik daar zo lang heb rond geschaatst!  Een kleine week in het ziekenhuis, het vloog voorbij.  De zorg in het ziekenhuis was super. Ik heb veel steun gehad aan de artsen, fysio’s en verpleegkundigen.  Op dit moment lig ik nog zoveel mogelijk plat en wissel ik dat af met kleine stukjes lopen en kort zitten. Ik heb nog weinig energie maar dat is logisch en zorgt ervoor dat de dagen snel voorbij gaan. Veel steun heb ik van familie, vrienden en collega’s die me komen bezoeken of lieve kaarten sturen.  

Op 7 januari zal er een controlefoto gemaakt worden en zal het verdere beleid bepaald worden. Ik hoop dan snel weer echt mobiel te zijn en mijn werkzaamheden te kunnen voortzetten.  Tot die tijd hou ik me strikt aan het voorgeschreven beleid. 


Previder, it starts here